067 801-84-14

044 273-55-94

info@chervonaruta.com

Київ, вул. Зодчих 32А

Прайс - лист на комплексний заказ № Уп603

від 08.03.20

Вид банкету : день народження

Початок банкету : 15:00

Замовник : Ігор

Виїзна церемонія :         :

Кількість персон : 11

Найменування блюда / напою Кіл-ть Порція Ціна Сума
1 Батон 0.3 1000 60.00 18.00
2 Хліб український 0.3 1000 40.00 12.00
3 салат грецький з кримською цибулею 0.5 1000 300.00 150.00
4 салат з кальмарами та виноградом 0.5 1000 600.00 300.00
5 салат "Цезар" 0.5 1000 300.00 150.00
6 салат "Нептун" 0.5 1000 300.00 150.00
7 закуска "Рафаело" 0.2 1000 350.00 70.00
8 гірчиця 0.1 1000 100.00 10.00
9 хрін 0.1 1000 150.00 15.00
10 соус янтарний з вершками 0.2 1000 300.00 60.00
11 мясне  асорті  по домашньому 0.5 1000 600.00 300.00
12 картопля запечена фірмова 01.май 1000 100.00 150.00
13 голубці з мясом та рисом 1 1000 300.00 300.00
14 ребро запечене з чорносливом 1 1000 500.00 500.00
15 соус грибний 0.2 1000 150.00 30.00
16 котлета по буковинські 0.8 1000 500.00 400.00
17 філе єсколара"Мерзавчики" 0.6 1000 700.00 420.00
18 овочі запечені асорті 0.6 1000 300.00 180.00
19 куряча " Кишеня" з овочами 0.6 1000 400.00 240.00
20 куряча " Кишеня" з сиром 0.6 1000 400.00 240.00
21 язик заливний 0.8 1000 500.00 400.00
22 сировялене мясне ассорті 0.3 1000 600.00 180.00
23 рибне асорті 0.3 1000 1'000.00 300.00
24 узвар із сухофруктів 3 1000 30.00 90.00
25 бедро курине в медовому соусі 1 1000 400.00 400.00

Всього : 5065.00

Обслуговання 10 % : 506.50

К оплате : 5571.50

VIP - зал

Центральний стіл : 0

Посадочних місць : 12

Фуршетний стіл :

Подача горячих блюд : По наявності гостей

Чайний стіл : 0

Видати зі складу :

  • "Горілка Хортиця 0.5л -
  • Коньяк -
  • Шампанське -
  • Вино кр. мар. 0.75л -
  • Мін. вода Бонаква 1л -
  • Мін. вода Оболонь 1л -
  • Мін. вода негазована -
  • Фр. вода Оболонь 1л  -
  • Сік 1л -"

Всього :

Меню узгоджено:

Виконавець  ___________________                      Замовник _________________

Прайс - лист на комплексний заказ № Уп607

від 07.03.20

Вид банкету: Весілля

Початок банкету: 15:30

Замовник: Андрій Анастасія

Виїзна церемонія:

Кількість персон : 36

Найменування блюда / напитка Кіл-ть Порція Ціна Сума
1 Батон 0.8 1000 60.00 48.00
2 Хліб український 0.8 1000 40.00 32.00
3 язик заливний 01.5 1000 500.00 750.00
4 торт печінковий 01.5 1000 500.00 750.00
5 м'ясне  асорті  по домашньому 01.5 1000 600.00 900.00
6 рулет запечений курячий 0.6 1000 550.00 330.00
7 рулет запечений сирний 0.5 1000 550.00 275.00
8 сировялене мясне ассорті 0.6 1000 600.00 360.00
9 рибне ассорті "економ" 0.9 1000 600.00 540.00
10 салат грецький з кримською цибулею 1.5 1000 300.00 450.00
11 салат із телятини теплий 1.5 1000 600.00 900.00
12 салат"  Міленіум " 1.5 1000 400.00 600.00
13 салат "Цезар" 1.5 1000 300.00 450.00
14 асорті соління "Закусочне" 6 300 100.00 600.00
15 гірчиця 0.2 1000 100.00 20.00
16 хрін 0.2 1000 150.00 30.00
17 закуска "Рафаело" 0.7 1000 350.00 245.00
18 картопля запечена"Ідеал" 5.1 1000 150.00 765.00
19 соус янтарний з вершками 0.5 1000 300.00 150.00
20 млинці по "Київські з мясом" 1.8 1000 400.00 720.00
21 жульєн  в млинцях 2.9 1000 300.00 870.00
22 ребро запечене з чорносливом 2.9 1000 500.00 1'450.00
23 свинина" медальони" з овочами 3.6 1000 600.00 2'160.00
24 котлета по  київські 3.6 1000 500.00 1'800.00
25 Люля-кебаб із мяса індички 1.2 1000 600.00 720.00
26 шашлик куриний 1 1000 500.00 500.00
27 шашлик свинний 1 1000 600.00 600.00
28 філе єсколара"Мерзавчики" 05 1000 700.00 1'050.00
29 налісники з маком 0.6 1000 300.00 180.00
30 налісники з сиром 0.6 1000 300.00 180.00
31 налісники з яблуками 0.6 1000 300.00 180.00
32 риба"Хрустяща" 1.5 1000 500.00 750.00

Всього : 19355.00

Обслуговування 10 % : 1935.50

К оплате : 21290.50

Святковий зал

Центральний стіл: 4

Посадочних місць: 38

Фуршетний стіл:

Подача горячих блюд : По наявності гостей

Чайний стіл : 216

Видати зі складу :

  • "Горілка Хортиця 0.5л  -
  • Коньяк  -
  • Шампанське  -
  • Вино кр. мар. 0.75л  -
  • Мін. вода Бонаква 1л  -
  • Мін. вода Оболонь 1л  -
  • Мін. вода негазована  -
  • Фр.  вода Оболонь 1л  -
  • Сік 1л  -"

Всього :

Меню узгоджено:

Виконавець  ___________________                      Замовник _________________

Прайс - лист на комплексний заказ № Уп620

від 15.03.20

Вид банкету: корпоратив

Початок банкету: 21:00

Замовник: Альона

Виїзна церемонія:

Кількість персон : 20

Найменування блюда / напитка Кіл-ть Порція Ціна Сума
1 Батон 0.5 1000 60.00 30.00
2 Хліб український 0.5 1000 40.00 20.00
3 торт печінковий 0.8 1000 500.00 400.00
4 мясне  асорті  по домашньому 0.8 1000 600.00 480.00
5 ніжка куряча фарш.з печерицями 0.8 1000 500.00 400.00
6 сировялене мясне ассорті 0.4 1000 600.00 240.00
7 риба"Хрустяща" 0.6 1000 500.00 300.00
8 рибне ассорті "економ" 0.5 1000 600.00 300.00
9 салат грецький з кримською цибулею 0.8 1000 300.00 240.00
10 салат "Столичний" 0.8 1000 300.00 240.00
11 салат із телятини теплий 0.8 1000 600.00 480.00
12 салат"  Міленіум " 0.8 1000 400.00 320.00
13 канапе з салом 0.5 1000 300.00 150.00
14 узвар із сухофруктів 4 1000 30.00 120.00
15 компот ассорті 4 1000 30.00 120.00
16 картопля запечена фірмова 2.8 1000 100.00 280.00
17 соус янтарний з вершками 0.2 1000 300.00 60.00
18 хрін 0.1 1000 150.00 15.00
19 гірчиця 0.1 1000 100.00 10.00
20 соус "Сацібелі" 0.2 1000 150.00 30.00
21 асорті соління "Закусочне" 3 300 100.00 300.00
22 деруни з сметаною 1.6 1000 200.00 320.00
23 голубці з мясом та рисом 1.5 1000 300.00 450.00
24 котлета по  київські 2 1000 500.00 1'000.00
25 стейк із свинини в медовопряному маринаді 0.8 1000 600.00 480.00
26 стейк свинний в гірчиці 0.8 1000 600.00 480.00
27 овочі запечені асорті 0.8 1000 300.00 240.00
28 телятина стейки з малиновим /вишневим соусом 0.6 1000 600.00 360.00
29 млинці по "Київські з мясом" 0.8 1000 400.00 320.00
30 жульєн  в млинцях 1.6 1000 300.00 480.00
31 ребро запечене з чорносливом 1.6 1000 500.00 800.00
32 філе єсколара"Мерзавчики" 0.8 1000 700.00 560.00

Всього : 10025.00

Обслуговування 10 % :      1002.50

К оплате : 11027.50

Нижний зал

Центральний стіл : 0

Посадочних місць : 0

Фуршетний стіл :

Подача горячих блюд : По наявності гостей

Чайний стіл : 120

Видати зі складу :

  • "Горілка Хортиця 0.5л  -
  • Коньяк  -
  • Шампанське  -
  • Вино кр. мар. 0.75л  -
  • Мін. вода Бонаква 1л  -
  • Мін. вода Оболонь 1л  -
  • Мін. вода негазована  -
  • Фр.  вода Оболонь 1л  -
  • Сік 1л  -"

Всього :

Меню узгоджено:

Виконавець  ___________________                      Замовник _________________